Műfajok
Helyszínek
Jegyek
×
Eseménynaptár
Terembérlés Tudnivalók a terembérlésről
Terembérlés
Programfüzet
Figyelem! Ez a hír archív, ezért elavult információkat tartalmazhat.
Az unalom kizárva, avagy kulturális programajánló

Január vége felé érdemes egy kicsit előre tekinteni, és megnézni, hogy milyen kulturális kikapcsolódási lehetőséget kínál a KMO Művelődési Ház.

Február elején tovább folytatódnak az ingyenes filmvetítések (következő alkalom: február 3. péntek 18.00) a Gépész Filmklub keretében. A sorozat májusig kínál kikapcsolódási lehetőséget.

Babás- és gyerekprogramokból sem lesz hiány 2017-ben, hiszen február 5-én 10 órától Piros kaland címmel, a zalaegerszegi Griff Bábszínház babaszínházi előadását láthatják az érdeklődők, míg február 25-én 10 órától a Dzsungelmese, avagy a kisoroszlán keresi a sörényét című darabbal indulnak a Családi délelőttök. A babaszínházi előadások áprilisig, a családi délelőttök májusig tartanak majd.


Számos újdonság is fellelhető a KMO 2017-es programkínálatában. Február 15-én 15 órától kezdődnek az ismeretterjesztő előadások szépkorúaknak. Március 1-jén az Újrapapír Világnapját kézműves foglakozással ünnepeljük, míg március 22-én Rendhagyó osztályfőnöki óra címmel érzékenyítő foglalkozást tartunk iskolás osztályoknak.


Februártól a színház szerelmesei is megtalálhatják a nekik megfelelő programokat. Mikó István főszereplésével február 25-én 15 órától Zenés sörözgetés Svejkkel, a derék katonával című zenés előadását, március 11-én 15 órától pedig Gregor Bernadett és Csengeri Attila Jöjj kedvesem! című darabját láthatják és hallhatják a vendégeink. Májusban pedig Vári Éva monodrámáját, a Rose-t tekinthetik meg a KMO-ban.


Emellett különleges családi programokkalMaci- és Vasútmodell kiállítással, börzékkel, fesztiválokkal várjuk az érdeklődőket. Továbbá lesz Kispesti Jótékonysági Bál, Üzleti találkozó, Egészségmegőrző nap, Költészet napja, Mondj nemet! konferencia, zenés-táncos esetek, kiállítások, képzések, új tanfolyamok (Délelőtti pilatesFedezd fel magad!, Hagyományőrző kreatív foglalkozás, Játékok birodalma - társasjáték klub Játssz, mozogj, énekelj!, Mese-hang gyerekeknek,  Ölelő hang), de ellátogat a KMO-ba Pál Feri és Bagdy Emőke is.


Valamennyi programról bővebben a www.kmo.hu weboldalon, illetve a KMO tavaszi műsorfüzetben olvashatnak. Jegyvásárlás a KMO-ban, hétköznapokon 9 és 20 között, hétvégén a rendezvényekhez igazodva!


-- 

Kispesti Munkásotthon Mûvelõdési Ház 
Cím: 1191 Budapest, Teleki u. 50. 
Telefon: 282-9752/0108 
Fax: 282-9752/0113 
E-mail: kmo@kispest.hu
Web: http://www.kmo.hu 
Csatlakozzon Facebook oldalunkhoz: KMO Facebook oldal
Látogasson el Youtube oldalunkra is: KMO Youtube csatorna

 



 



Elégedettségmérés

KMO Művelődési Központ és Könyvtár - Minden jog fenntartva!